تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

داخلی‌سازی ۱۲ هزار قطعه و ۲هزار و ۳۵۰ مکانیکال سیل در پتروشیمی بندر امام/ امضای ۸ تفاهم‌نامه بندر امام با شرکت‌های دانش بنیان 

پتروشیمی بندرامام برای سومین سال پیاپی در نمایشگاه تخصصی حمایت از ساخت داخل صنعت پتروشیمی ضمن تفاهم با ۸ شرکت دانش بنیان باز هم پیشرو در حوزه داخلی سازی شد. 

کد خبر: ۱۲۳۰۸۱
۲۰:۳۰ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۰

داخلی‌سازی ۱۲ هزار قطعه و ۲هزار و ۳۵۰ مکانیکال سیل در پتروشیمی بندر امام/ امضای ۸ تفاهم‌نامه بندر امام با شرکت‌های دانش بنیان 

به گزارش  دیدارنیوز خوزستان | به نقل از ستاد خبری سومین همایش و نمایشگاه ساخت داخل در صنعت پتروشیمی، پتروشیمی بندرامام ضمن شناسایی نیازهای خط تولید و با برنامه ریزی از پیش تعیین شده به منظور استفاده هرچه بیشتر از توان کارشناسان و شرکت‌های داخلی، ۸ تفاهم نامه با شرکت‌های دانش بنیان در راستای داخلی سازی مواد شیمیایی، قطعات یدکی و تجهیزات منعقد کرد. 

 

در این نمایشگاه و همزمان با مراسم رونمایی از تفاهم نامه‌ها، حمیدرضا رستمی مدیرعامل پتروشیمی بندرامام اظهار داشت: از مجموع ۱۲۵ هزار قطعه در این مجتمع، ۴۲ هزار قطعه قابلیت ساخت داخل را دارند که از این تعداد تاکنون با استفاده ظرفیت و دانش کارشناسان و نخبگان کشور، ۱۲ هزار قطعه و همچنین ۲هزار و ۳۵۰ مکانیکال سیل، داخلی‌سازی شده است. 

 

وی ادامه داد: پتروشیمی بندر امام در زمینه ساخت داخل و همکاری با سازندگان و تامین‌کنندگان داخلی، پیشرو و ممتاز عمل کرده و این موضوع با رویکردی نوین در بندر امام نهادینه شده است. 

 

رستمی افزود: این تفاهم‌نامه‌ها بصورت نمادین و برای حمایت دائمی از ساخت داخل در بخش‌های مختلفی نظیر مواد شیمیایی، قطعات یدکی و تجهیزات و به مبلغ هفت میلیون یورو انجام شده است. 

مدیرعامل پتروشیمی بندر امام با اشاره به اهمیت حوزه داخلی سازی در این پتروشیمی، تصریح کرد: این شرکت در اعتماد به ظرفیت‌های داخل کشور و حوزه داخلی‌سازی عزمی جزم دارد و در این مسیر پیشگام و پیشتاز است. 

 

شرکت‌های بیناب سنجش دماوند، آرام صنعت ماهان، توسعه فناوری و نفت و گاز ‏پترو شریف و پتروشیمی ایلام از شرکت‌هایی بودند که با موضوعاتی چون اکسیژن انالایزر واحد PVC، داخلی‌سازی ماده شیمیایی واحد MYPC، داخلی‌سازی ماده شیمیایی KOH و تامین ماده DMDS با

پتروشیمی بندر امام تفاهمنامه امضا کردند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها